Posebna ponudba depozitov v oktobru

V mesecu varčevanja vam ponujamo ugodno vezavo depozita v minimalnem znesku 1.000 EUR, z ročnostjo 18 mesecev in nominalno fiksno obrestno mero, v višini kar 2,00 %*. Več »

Stanovanjski krediti – najpreprostejša pot do novega stanovanja

Da bi vam bili bližje, in da bi vi bili bližje svojim ciljem in željam, smo v Banki Celje občutno izboljšali ponudbo stanovanjskih kreditov. Več »

Posebna ponudba za malo gospodarstvo

Preverite posebno ponudbo kreditov za financiranje tekočega poslovanja ali za poplačilo obstoječih kreditov pri drugih bankah. Pohitite, posebna ponudba velja le do 30. 11. 2014. Več »

Podarjamo NLB Klik

Ker vam želimo biti kot banka še bliže, smo za vas pripravili posebno ugodnost, in sicer vam ponujamo brezplačen pristop k uporabi elektronskega bančništva NLB Klik. Več »

Posebna ponudba za kupce stanovanj Zeleni gaj

V banki Celje smo za kupce stanovanj v naselju Zeleni gaj na Brdu pripravili ekskluzivno ponudbo stanovanjskih kreditov z izjemno obrestno mero in odplačilno dobo do 25 let. Več »

Paket prava odločitev za nove komitente

Ob odprtju standardnega, temeljnega, seniorskega ali zlatega računa vam nudimo enoletno brezplačno vodenje, če se zanj odločite v paketu vsaj dveh dodatnih storitev... Več »

Poslovni paket za nove komitente

V Banki Celje smo za potrebe malih in srednje velikih podjetij in samostojnih podjetnikov, ki začenjajo svoje poslovanje, ali želijo delno, ali v celoti prenesti poslovanje iz druge banke, oblikovali Poslovni paket. Več »

Novice