Paket prava odločitev za nove komitente

Ob odprtju standardnega, temeljnega, seniorskega ali zlatega računa vam nudimo enoletno brezplačno vodenje, če se zanj odločite v paketu vsaj dveh dodatnih storitev... Več »

Poslovni paket za nove komitente

V Banki Celje smo za potrebe podjetnikov (mala in srednje velika podjetja) ter zasebnikov oblikovali Poslovni paket. Poslovni subjekti, ki boste do 30.06.2014 odprli transakcijski račun v Banki Celje lahko izkoristite ugodnosti, ki vam pripadajo! Več »

Novo v ponudbi za imetnike Temeljnega računa

Izberite Temeljni paket, ki vam omogoča ugodno, hitro in udobno opravljanje vseh bančnih storitev ter uporabo sodobnih elektronskih bančnih. Več »

Kredit za mlade do 35. let – novost v ponudbi

Izberite kredit za mlade in stopite korak bližje svojemu cilju. V Banki Celje smo pripravili prav posebno ponudbo kreditiranja mladih strank, ki imajo zaposlitev za določen čas. Več »

Komitentom Banke Celje omogočeno poslovanje z E-računi

Banka Celje je vstopila v slovenski medbančni sistem izmenjave e-računov. E-račun je račun, ki ga izdajatelj izda prejemniku računa v elektronski obliki in ki se preko sistema E-račun posreduje do prejemnika... Več »

Depozit z naraščajočo obrestno mero - novost v ponudbi Banke Celje

V Banki Celje smo za vas pripravili novost v ponudbi depozitov - depozit z naraščajočo obrestno mero. Doba vezave je 365 dni. Najnižji znesek depozita je 250 EUR. Obrestna mera je nespremenljiva, nominalna in narašča s prehodom v daljše varčevalno obdobje. Več »

Kredit za študij v tujini – novost v ponudbi za študente

Kredit za študij v tujini z možnostjo odloga plačila glavnice je namenjen študentom dodiplomskega ali podiplomskega študija, ki se vpisujejo na tuje izobraževalne ustanove. Več »

Novice