Obročna kartica, na obroke preprosto in diskretno

Ker kupujem na obroke s kartico iz Abanke, si lahko privoščim več!
Z obročno kartico kreditno Visa Electron iz Abanke lahko nakupujete na obroke na vseh prodajnih mestih* doma, po svetu in na spletu. Več »

Ugodnosti za nove uporabnike Aračuna

Ob odprtju osebnega računa Aračun in sklenitvi vsaj ene od ostalih storitev, v obdobju 3 meseca od odprtja računa, vas čakajo ugodnosti. Več »

Skupaj do doma, kot si ga želite. Preverite posebno ponudbo stanovanjskih kreditov.

Prijeten in udoben dom je gotovo na seznamu želja vsakega izmed nas. Uresničitev te želje ni vedno preprosta. S posebno ponudbo stanovanjskih kreditov vam v Abanki odpiramo vrata v nov dom ali v prenovo obstoječega. Več »

Novice

 • Odkrijte prednosti svoje kartice MasterCard in se potegujte za 30 EUR

  Vsak dan bomo z darilno kartico Merkurja v vrednosti 30 EUR nagradili 5 uporabnikov klasične kartice MasterCard, ki boste opravili plačilo s kartico MasterCard iz Abanke v vrednosti najmanj 40 EUR. Več »
 • Plačajte kino vstopnico z brezstično MasterCard ali Maestro kartico

  Vsako sredo do konca septembra 2017 lahko ob nakupu vstopnice z brezstično MasterCard ali Maestro kartico, prejmete drugo vstopnico brezplačno... Več »
 • Obiščite Ježkovo banko v Hermanovem brlogu

  V Muzeju novejše zgodovine v Celju smo na prvi šolski dan 1. septembra 2016 odprli Ježkovo banko. Hermanu Lisjaku se je v otroškem delu muzeja, v Hermanovem brlogu, pridružil Ježek iz Abanke. Več »
 • Plačevanje z Visa plačilnimi karticami vam lahko prinese 200 EUR!

  Nakupujte s karticami Visa iz Abanke in morda boste prav vi spremljali športne spektakle na novi televiziji! 10 izžrebancem bomo podarili darilni bon v vrednosti 200 € za nakup po vaši izbiri v trgovinah Big Bang... Več »
 • 20 EUR za nove uporabnike kartice MasterCard

  Plačilna kartica MasterCard je ena najbolj razširjenih plačilnih kartic tudi v Sloveniji, saj omogoča preprosto plačevanje doma in v tujini. Ne prezrite njenih prednosti in posebne nagrade za nove uporabnike. Več »
 • E-novice iz Abanke, številka 40

  Izšla je 40. številka E-novic iz Abanke, v katerih vam predstavljamo, kaj morate naredi pred ukinitvijo registrskih računov vrednostnih papirjev pri KDD ter katere Abančne storitve si je priporočljivo urediti pred odhodom na brezskrben oddih... Več »
 • Plačevanje s kartico BA Maestro vam lahko prinese 30 EUR!

  Vsak dan bomo z darilno kartico Merkurja v vrednosti 30 EUR nagradili 5 uporabnikov debetne kartice BA Maestro, ki ste hkrati tudi uporabniki osebnega računa ... Več »
 • Plačujte s katerokoli Visa kartico in osvojite potovanje na Olimpijske igre Rio 2016

  Visa vas lahko odpelje na Olimpijske igre Rio 2016. Kar morate narediti je, da nakupujete z Visa kartico iz Abanke... Več »
 • E-novice iz Abanke, številka 39

  Izšla je 39. številka e-novic iz Abanke, v katerih Gorazd Belavič, direktor sektorja za analize iz Triglav Skladov, piše, kako najučinkoviteje oplemenititi svoje prihranke in katere so bile pomembne prelomnice za vlagatelje v letu 2015... Več »
 • Sprememba lokacije Poslovalnice Vodnikova Celje

  Obveščamo vas, da bomo 1. januarja 2016 spremenili lokacijo Poslovalnice Vodnikova Celje... Več »
 • Plačilni promet ob koncu leta 2015

  Zaradi prihajajočih praznikov vas želimo pravočasno seznaniti z roki za predložitev in izvršitev plačilnih nalogov v predprazničnih dneh. Več »
 • E-novice iz Abanke, številka 38

  Izšla je 38. številka e-novic iz Abanke, v katerih si lahko med drugim preberete članek o naložbenem zlatu, predstavljamo vam posebno ponudbo stanovanjskih kreditov, med prvimi v Sloveniji vam ponujamo pregled in plačevanje prejetih e-računov v mobilni banki. Več »
 • Dobrodošli v vaši Abanki!

  Abanka je z združitvijo dveh uglednih bank – Banke Celje in Abanke Vipe postala druga največja banka v Sloveniji. Dediščina 150 letne tradicije Banke Celje se je združila s tehnološko naprednostjo Abanke Vipe... Več »
 • Izdan je sklep o vpisu pripojitve Banke Celje k Abanki v sodni register

  Okrožno sodišče v Ljubljani je danes izdalo sklep o vpisu pripojitve Banke Celje d.d. k Abanki d.d. v sodni register. Z današnjim dnem Banka Celje d.d. preneha poslovati kot samostojna pravna oseba. Več »
 • 3. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je, dne 1. 10. 2015, sestal na svoji 3. redni seji in obravnaval poslovanje banke v prvih osmih mesecih leta 2015... Več »
 • Znesek zajamčene vsote vlog

  Obveščamo vas, da bomo pri izračunu zneska zajamčene vloge z dnem pripojitve Banke Celje k Abanki (predvidoma 5. 10. 2015) upoštevali skupno stanje vseh vlog pri obeh bankah... Več »
 • Banka Slovenije izdala dovoljenje za združitev s pripojitvijo Banke Celje k Abanki

  Banka Slovenije je dne 8. 9. 2015 izdala dovoljenje za združitev s pripojitvijo Banke Celje k Abanki. Več »
 • Banka Celje tudi letos na MOS-u

  Vabimo vas, da nas obiščete na 48. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, od 8. 9. do 13. 9. 2014, v hali L (prvo nadstropje). Več »
 • Polletno poročilo 2015 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje

  Uprava Banke Celje d.d., na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov, objavlja nerevidirano Polletno poročilo 2015 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje. Več »
 • 2. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je, dne 14. 8. 2015, sestal na svoji 2. redni seji in obravnaval poslovanje banke v prvem polletju. Banka je v prvih šestih mesecih leta 2015 ustvarila 7,9 milijona evrov dobička pred oblikovanjem oslabitev in rezervacij, po oblikovanju oslabitev in rezervacij pa je dobiček znašal 3,1 milijon evrov. Več »
 • Odločba o skladnosti koncentracije s pravili konkurence

  Javna agencija Republike Slovenije za varstvo konkurence je dne 18.6.2015 izdala Odločbo številka: 3061-8/2015-6, v kateri ugotavlja, da je koncentracija podjetij Abanka Vipa d.d., Slovenska cesta 58, 1000 Ljubljana, in Banka Celje d.d., Vodnikova ulica 2, 3000 Celje, skladna s pravili konkurence... Več »
 • Sporočilo za javnost

  Nadzorni svet Banke Celje se je, dne 17. 6. 2015, sestal na svoji 1. konstitutivni seji, v sestavi gospa Melita Malgaj, dr. Marko Simoneti in dr. Tomaž Subotič. Za predsednika nadzornega sveta so izvolili, dr. Marka Simonetija... Več »
 • Sprejeti sklepi skupščine

  Sprejeti sklepi 33. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d. so v pripetem dokumentu... Več »
 • Sklic 33. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je na spletni strani AJPES dne 26. maja 2015 objavljen sklic 33. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je v prilogi te objave... Več »
 • 33. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 20. 05. 2015, sestal na svoji 33. redni seji in se seznanil s poročilom uprave Banke Celje d.d. o nameravani pripojitvi k Abanki Vipa d.d., z vsemi do sedaj izvedenimi procesnimi aktivnostmi ter podal soglasje k predlagani Pogodbi o pripojitvi... Več »
 • Podpis Pogodbe o pripojitvi

  Danes sta upravi Abanke d.d. in Banke Celje d.d., po potrditvi na sejah nadzornih svetov, podpisali pogodbo o pripojitvi Banke Celje k Abanki. Pripojitveno pogodbo morata potrditi še skupščini obeh bank... Več »
 • Nerevidirani računovodski izkazi Banke Celje d.d. v obdobju januar – marec 2015 s pojasnili

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 24. 04. 2015, sestal na svoji 32. redni seji in obravnaval ter potrdil revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in skupine Banke Celje d.d. za leto 2014. Več »
 • Revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2014

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2014 ter pojasnilo k revidiranemu Letnemu poročilu Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2014.. Več »
 • 32. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 24. 04. 2015, sestal na svoji 32. redni seji in obravnaval ter potrdil revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in skupine Banke Celje d.d. za leto 2014. Več »
 • 31. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 26. 03. 2015, sestal na svoji 31. redni seji in se seznanil z informacijo o poteku aktivnosti pri povezovanju z Abanko in z aktivnostmi banke za realizacijo zahtev iz odredb Banke Slovenije... Več »
 • Odstop člana uprave Banke Celje d.d.

  V procesu združevanja se bo mag. Aleksander Vozel, po pridobitvi licence Banke Slovenije in po imenovanju novega člana uprave Banke Celje, pridružil upravi Abanke, kjer bo nadaljeval delo pri združevanju obeh bank... Več »
 • Agencija v Kozjem bo prenehala poslovati

  Banka Celje 1. aprila 2015 zapira Agencijo Kozje. Odločitev je bila sprejeta na podlagi podrobne analize obsega poslovanja enote, ki je pokazala, da je fizični obseg opravljenih storitev v Agenciji Kozje skozi daljše obdobje pod povprečjem poslovanja ostalih agencij Banke Celje in se v zadnjih letih še zmanjšuje... Več »
 • Selitev Agencije Hmeljarska

  Agencija Hmeljarska se 28. februarja 2015 seli na Savinjsko cesto 20, Žalec. Na novi lokaciji bo agencija poslovala od ponedeljka do petka med 8.30 in 12.30 uro ter med 13.30 in 16.30 uro, tudi tam vam bodo na voljo bančne storitve, ki jih opravljate že sedaj... Več »
 • 30. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 04. 02. 2015, sestal na svoji 30. redni seji in se seznanil s potekom prenosa terjatev banke na DUTB. V nadaljevanju je obravnaval poročilo o poslovanju banke po predhodnih podatkih in plan poslovanja banke za leto 2015... Več »
 • Obvestilo za imetnike kreditov v CHF

  Po sprostitvi tečaja švicarskega franka s strani Švicarske centralne banke smo bili v preteklih tednih soočeni s krepitvijo te valute v primerjavi z evrom. V kolikor zaradi tega dejstva razmišljate o zamenjavi valute kredita vam v Banki Celje omogočamo, da to naredite z minimalnimi stroški... Več »
 • Obvestilo o spremembi lastnih delnic

  Na podlagi Odločbe Banke Slovenije o izrednih ukrepih z dne 16. 12. 2014 (»Odločba BS«) so z dnem 16. 12. 2014 v celoti prenehale vse kvalificirane obveznosti banke, vključno z osnovnim kapitalom Banke Celje d.d. Več »
 • Obvestilo o spremembi skupnega števila delnic z glasovalno pravico

  Na podlagi Odločbe Banke Slovenije o izrednih ukrepih z dne 16. 12. 2014 (»Odločba BS«) so z dnem 16. 12. 2014 v celoti prenehale vse kvalificirane obveznosti banke, vključno z osnovnim kapitalom Banke Celje d.d. Več »
 • Obvestilo o spremembi pomembnih deležev

  Na podlagi Odločbe Banke Slovenije o izrednih ukrepih z dne 16. 12. 2014 (»Odločba BS«) so z dnem 16. 12. 2014 v celoti prenehale vse kvalificirane obveznosti banke, vključno z osnovnim kapitalom Banke Celje d.d. Več »
 • Obvestilo o prenosu terjatev na DUTB

  Banka Celje d.d. je dne 18. 12. 2014, na osnovi sklepa Vlade Republike Slovenije o potrditvi izvedbe ukrepov namenjenih doseganju krepitve stabilnosti Banke Celje in sicer dokapitalizacijo, prenos tveganih postavk na Družbo za upravljanje terjatev bank (DUTB) in poroštvo Republike Slovenije za prevzete obveznosti, z DUTB podpisala Pogodbo o izvajanju ukrepov za krepitev stabilnosti banke... Več »
 • 29. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 17. 12. 2014, sestal na svoji 29. redni seji in se seznanil z odredbami Banke Slovenije. Na temelju teh odredb je Republika Slovenija dokapitalizirala banko v višini 190 mio EUR in tako postala edina lastnica banke... Več »
 • Povečanje osnovnega kapitala banke in Odločba Banke Slovenije o prenehanju izrednih ukrepov

  Banka Celje, d.d., objavlja, da je na osnovi Odločbe Banke Slovenije o izrednih ukrepih, oznaka: PBH-24.20-024/13-023, z dne 16. 12. 2014 (»Odločba o izrednih ukrepih«), Republika Slovenija dne 16. 12. 2014 vpisala in v celoti vplačala vseh 5.000.000 novih delnic banke v skupnem emisijskem znesku 190.000.000,00 EUR... Več »
 • Odločba Banke Slovenije o izrednih ukrepih

  Banka Celje d.d. je dne 16. 12. 2014 prejela Odločbo Banke Slovenije o izrednih ukrepih, oznaka: PBH-24.20-024/13-023, z dne 16. 12. 2014... Več »
 • Delovanje enot in plačilnih sistemov med božično novoletnimi prazniki

  Objavljamo urnik za opravljanje plačilnih storitev in enot med prazniki od 23.12.2014 - 06.01.2015 Več »
 • FATCA v Banki Celje d.d.

  FATCA (Foreign Account Tax Compliant Act) je davčna zakonodaja Združenih držav Amerike, ki s svojo uveljavitvijo 1. 7. 2014 prinaša spremembe v poslovanju banke na področju identificiranja in poročanja o poslovanju ameriških davčnih zavezancev izven ZDA ... Več »
 • Obvestilo o neizplačilu kupona obveznice BCE16

  Banka Celje, d.d., je dne 20. 11. 2014 prejela Odredbo Banke Slovenije o posebnih ukrepih nadzora, s katero odreja upravi banke, da do odločitve Evropske komisije o dopustni državni pomoči, banka zadrži izplačilo glavnice in obresti iz naslova podrejenih obveznosti banke... Več »
 • 28. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 20. 11. 2014 sestal na svoji 28. redni seji in se seznanil z aktivnostmi za dokapitalizacijo banke in z informacijo, da je zasebni investitor zaključil s skrbnim pregledom poslovanja banke ter ob tem izrazil interes za sodelovanje v kasnejših fazah konsolidacije slovenskega bančnega sistema... Več »
 • Odredba Banke Slovenije o posebnih ukrepih nadzora

  Banka Celje d.d. je dne 20. 11. 2014 prejela Odredbo Banke Slovenije o posebnih ukrepih nadzora, s katero banki izdaja, z namenom preprečitve nadaljnjega zmanjšanja kapitala banke, posebni ukrep iz 1. točke prvega odstavka 249l. člena Zakona o bančništvu... Več »
 • Evropski komisiji posredovan program prestrukturiranja združene banke

  Banka Celje obvešča, da jo je Ministrstvo za finance obvestilo, da je 15. 10. 2014 na Evropsko komisijo posredovalo program prestrukturiranja združene Banke Celje in Abanke... Več »
 • 27. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 8. 10. 2014, sestal na svoji 27. redni seji in se seznanil z informacijo o Načrtu prestrukturiranja v postopku konsolidacije Banke Celje in Abanke... Več »
 • 26. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 24. 9. 2014, sestal na svoji 26. redni seji in na njej obravnaval poročilo z 21. redne seje Revizijskega odbora Banke Celje d.d., se seznanil s poročilom o kvaliteti kreditnega portfelja, smernicami upravljanja s tveganji ter obravnaval poročilo o velikih izpostavljenostih do posameznih komitentov... Več »
 • Novi bankovec za 10 € iz serije Evropa

  V državah evroobmočja bo 23. septembra 2014 prišel v obtok nov bankovec za 10 €. To je drugi bankovec iz serije Evropa, ki bo enako kot bankovec za 5 € imel več novih zaščitnih elementov, katerih namen je ohraniti zaupanje več kot 334 milijonov ljudi v evroobmočju v svoj denar... Več »
 • Banka Celje na MOS pripravila poslovno srečanje s podjetniki

  Banka Celje je v okviru letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju pripravila poslovno srečanje s komitenti z naslovom Poti do podjetne Slovenije in financiranje izvoza. Direktorica Slovenskega podjetniškega sklada RS mag. Maja Tomanič Vidovič in predsednik uprave SID banke mag. Sibil Svilan... Več »
 • Banka Celje tudi letos na MOS-u

  Vabimo vas, da nas obiščete na 47. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, od 10. 9. do 15. 9. 2014, v hali L1 (prvo nadstropje). Več »
 • Obvestilo o sklepih skupščine

  Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje uprava družbe Banka Celje, d.d., Vodnikova 2, Celje objavlja sklepe 31. redne Skupščine delničarjev banke Celje d.d., ki je bila v četrtek, 28. avgusta 2014, ob 14. uri. Več »
 • Informacija o poslovanju z virtualnimi valutami (kamor sodi na primer bitcoin)

  Kot finančna institucija želi Banka Celje svojim komitentom zagotoviti kar največ informacij s področja finančnega poslovanja, med drugim tudi zato, da so komitenti lahko seznanjeni s povečanimi tveganji, ki nastajajo v okolju delovanja komitentov in bank. Več »
 • Polletno poročilo 2014 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje

  Uprava Banke Celje d.d., na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov, objavlja nerevidirano Polletno poročilo 2014 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje. Več »
 • Podaljšan rok za izvedbo dokapitalizacije banke

  Na temelju sklepa Evropske komisije, ki je bil objavljen danes, se je Republika Slovenija v okviru postopka presoje dovoljene državne pomoči za Abanko d.d. zavezala, da bo po pridobitvi večinskega deleža v Banki Celje, d. d., kot posledice morebitne izvedbe ukrepov za krepitev stabilnosti bank, nadaljevala združevanje Abanke, d.d. in Banke Celje, d.d. Republika Slovenija mora najkasneje do 31. decembra 2014 Evropski komisiji predložiti načrt prestrukturiranja združene banke. Več »
 • Obvestilo o spremembi tarife

  S 01. septembrom 2014 stopi v veljavo nov cenik opravljanja plačilnih storitev za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in društva. Več »
 • Sklic 31. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je na spletni strani AJPES dne 25. julija 2014 objavljen sklic 31. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je v prilogi te objave. Več »
 • 25. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 22. 7. 2014, sestal na svoji 25. redni seji in obravnaval poslovanje banke v prvem polletju. Banka je v tem obdobju ustvarila pozitiven finančni rezultat pred obdavčitvijo v višini 2,8 mio EUR... Več »
 • Obvestilo o neizplačilu kupona obveznice BCE11

  Banka Celje, d.d., ima skladno z določili in pogoji prospekta (Povzetek prospekta: tč. 2 – peti odstavek, 2. Poglavje: tč. 2.3, peti in šesti odstavek, 4. Poglavje: tč. 4.5) možnost neizplačila obresti po obveznici BCE11, ISIN koda: SI 0022102782. Več »
 • 24. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 16. 6. 2014, sestal na svoji 24. redni seji in se seznanil s poročilom z 19. seje Revizijskega odbora Banke Celje d.d., obravnaval poročilo o aktivnostih banke ... Več »
 • Novost v ponudbi – Kratkoročno postopno varčevanje

  Za vas smo pripravili novo obliko postopnega varčevanja do 12 mesecev, s katerim vam želimo pomagati pri plačevanju večjih stroškov. Več »
 • Rentno varčevanje za varnejšo prihodnost

  Izkoristite ugodno obrestno mero 6M euribor +2,00 o.t. do konca leta in privarčujte več. Več »
 • Nerevidirani računovodski izkazi Banke Celje d.d. v obdobju januar – marec 2014 s pojasnili

  V prvih treh mesecih 2014 je banka ustvarila rezultat pred oblikovanjem oslabitev in rezervacij v višini 6.891 tisoč evrov. Po zmanjšanju za dodatno oblikovane oslabitve in rezervacije je bil ustvarjen pozitivni finančni rezultat pred obdavčitvijo v višini 525 tisoč evrov. Več »
 • Revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2013

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2013 ter pojasnilo banke k revidiranemu Letnemu poročilu Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2013... Več »
 • Informacija o dokapitalizaciji banke

  Banka Celje d.d. je dne 17. 3. 2014 prejela Odredbo Banke Slovenije o odpravi kršitev z dodatnimi ukrepi, v kateri je bilo upravi banke naloženo, da mora najkasneje do 25. 4. 2014 povečati osnovni kapital banke v višini najmanj 160 mio EUR, z izdajo navadnih kosovnih delnic. Banka je v skladu z odredbo sklicala skupščino delničarjev banke, ki je potrdila sklep o povečanju osnovnega kapitala... Več »
 • Sprememba delovnih časov

  Obveščamo vas, da od 1. maja 2014 naprej veljajo novi delovni časi enot. Več »
 • 23. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 23. 4. 2014, sestal na svoji 23. redni seji in se seznanil z nerevidiranim Letnim poročilom Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2013... Več »
 • Nerevidirani letni računovodski izkazi Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2013

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja nerevidirane letne računovodske izkaze za leto 2013 s pomembnejšimi pojasnili in povzetek poročila ocene vrednosti podrejenih vrednostnih papirjev izdajatelja Banke Celje d.d. na dan 31.12.2013. Celotna informacija je v priponki... Več »
 • Na skupščini Banke Celje sprejet sklep o povečanju osnovnega kapitala

  Skupščina Banke Celje d.d. je danes, dne 11. 4. 2014, sprejela sklep o povečanju osnovnega kapitala z denarnimi vložki, ki ga je uprava banke predlagala skupščini na podlagi Odredbe Banke Slovenije o odpravi kršitev z dodatnimi ukrepi... Več »
 • Nerevidirani podatki poslovanja Banke Celje za leto 2013

  Banka Celje d.d. v prilogi te objave objavlja nerevidirane podatke poslovanja za leto 2013. Več »
 • Sklic 30. Skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je na spletni strani AJPES-a dne 26. marca 2014 objavljen sklic 30. Skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je v prilogi te objave. Več »
 • 22. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 21. 3. 2014, sestal na svoji 22. redni seji in se na njej seznanil z Odredbo Banke Slovenije ... Več »
 • Odredba Banke Slovenije o dodatnih ukrepih za povečanje kapitala

  Banka Celje d.d. je dne 17. 3. 2014 prejela Odredbo Banke Slovenije o dodatnih ukrepih za povečanje kapitala, s katero se upravi banke nalaga, da mora najkasneje do 27. 3. 2014 sklicati skupščino banke, ki bo zasedala najkasneje 14. 4. 2014 ... Več »
 • Banka Celje na Sejmu Dom

  Letošnji Sejem Dom, ki se tradicionalno predstavlja na Gospodarskem razstavišču tudi letos poteka pod sloganom Ključne rešitve, od 11.-16. marca 2014... Več »
 • 21. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 4. 3. 2014, sestal na svoji 21. redni seji in na njej obravnaval strategije in politike, povezane z upravljanji s tveganji... Več »
 • Banka Celje je imetnica osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje

  Skladno z vizijo in strategijo deluje banka družbeno odgovorno do ožje lokalne skupnosti ter širšega družbenega in gospodarskega okolja, zaposlenih, vseh poslovnih partnerjev in do naravnega okolja. Dobro se zaveda tudi pomena kvalitetnega usklajevanja poklicnega in družinskega življenja zaposlenih... Več »
 • Z vami skozi generacije. Iz leta v leto, že 150 let.

  Pisalo se je leto 1864, natančneje 14. september. Takrat je bila izdana listina o ustanovitvi Hranilnice mestne občine Celje. Čeprav se je poslovanje hranilnice dejansko začelo nekaj mesecev kasneje, lahko leto 1864 štejemo za rojstno leto naše banke... Več »
 • 20. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 29. 1. 2014, sestal na svoji 20. redni seji in na njej obravnaval točke povezane z ukrepi in aktivnostmi uprave banke in njenega svetovalca Raiffeisen Centrobank Dunaj, pri iskanju strateškega partnerja za dokapitalizacijo banke, na osnovi prejete Odredbe Banke Slovenije. Več »
 • Obvestilo o neizplačilu kupona obveznice BCE11

  Banka Celje, d.d., ima skladno z določili in pogoji prospekta (Povzetek prospekta: tč. 2 – peti odstavek, 2. Poglavje: tč. 2.3, peti in šesti odstavek, 4. Poglavje: tč. 4.5) možnost neizplačila obresti po obveznici BCE11, ISIN koda: SI 0022102782... Več »
 • 19. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 18. 12. 2013 sestal na svoji 19. redni seji in na njej obravnaval rezultate stresnih testov, ki jih je opravila Banka Slovenije skupaj z zunanjimi sodelavci. Več »
 • Delovanje enot in plačilnih sistemov med božično novoletnimi prazniki

  Objavljamo urnik za opravljanje plačilnih storitev med prazniki od 23.12.2013 - 06.01.2014 Več »
 • Obvestilo za imetnike podrejenih obveznic Banke Celje, d.d.

  Banka Celje tudi po objavi rezultatov pregleda kapitalskih potreb bank izpolnjuje kapitalske zahteve Banke Slovenije, stresni testi pa so pokazali potencialni primanjkljaj razpoložljivega kapitala banke do leta 2015.... Več »
 • Rezultat skrbnega pregleda Banke Celje

  Banka Celje tudi po objavi rezultatov pregleda kapitalskih potreb bank izpolnjuje kriterije, ki jih za poslovanje bank predpisuje Banka Slovenije. Več... Več »
 • Rezultati poslovanja Banke Celje d.d. v obdobju januar – september 2013

  Banka Celje d.d. objavlja rezultate poslovanja v obdobju januar – september 2013. Podatki so nekonsolidirani, nerevidirani in izdelani v skladu z Mednarodnimi standardi računovodskega poročanja. Več »
 • 18. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 27. 11. 2013 sestal na svoji 18. redni seji in na njej obravnaval poročilo o rezultatih predrevizije, ki ga je predstavil revizor družbe Ernst & Young... Več »
 • Agenciji Banke Celje na Vranskem in v Preboldu bosta prenehali poslovati

  Banka Celje 1. decembra 2013 zapira Agenciji Vransko in Prebold. Banka je odločitev sprejela na podlagi podrobne analize obsega poslovanja enot... Več »
 • Vse o banki: Koristne informacije o bančnem poslovanju na preprost in razumljiv način

  Z namenom povečevanja finančne pismenosti je Združenje bank Slovenije v sodelovanju z bankami in hranilnicami pripravilo elektronsko brošuro Vse o banki in novo spletno stran www.vseobanki.si, kjer boste na preprost in razumljiv način dobili odgovore na vprašanja povezana z bančnim poslovanjem. Več »
 • Banka Celje d.d. ohranila mednarodno bonitetno oceno

  Mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings je v drugem letošnjem ocenjevanju ohranila bonitetno oceno Banke Celje d.d.. Agencija je banki ponovno dodelila dolgoročno oceno kreditnega tveganja 'B-' in hkrati ohranila kratkoročno oceno kreditnega tveganja 'B'... Več »
 • Banka Celje na 13. Festivalu za tretje življenjsko obdobje

  Banka Celje se tudi letošnje leto predstavlja na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki poteka od 1. do 3. oktobra 2013, v Cankarjevem domu, v Ljubljani, v sklopu tematskega parka bančnih in zavarovalniških storitev, predstavlja celovito ponudbo za starejše, ki je prilagojena njihovim željam in potrebam. Več »
 • 17. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne, 30. 9. 2013 sestal na svoji 17. redni seji in na njej med ostalimi poročili in informacijami obravnaval rebalans Poslovne politike in finančnega načrta za leto 2013 ter ... Več »
 • Banka Celje na MOS gostila predavanje dr. Franceta Arharja

  Banka Celje je v sklopu letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju pripravila predavanje in pogovor s predsednikom Združenja bank Slovenije dr. Francetom Arharjem z naslovom Sanacija bank in možnosti za zagon gospodarstva... Več »
 • Banka Celje tudi letos na MOS-u

  Vabimo vas, da nas obiščete na 46. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, od 11. 9. do 17. 9. 2013, v hali L1 (prvo nadstropje). Več »
 • Nerevidirano Polletno poročilo 2013 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje

  Uprava Banke Celje d.d., na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov, objavlja nerevidirano Polletno poročilo 2013 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje. Več »
 • Sporočilo za javnost

  Nadzorni svet Banke Celje je dne 26. 8. 2013 na svoji 6. korespondenčni seji obravnaval nerevidirano Polletno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2013.... Več »
 • Sporočilo za javnost

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. je na svoji 5. korespondenčni seji, dne 27. 6. 2013, podelil novi mandat dosedanjim članom uprave banke. Več »
 • Sprememba delovnega časa v agencijah Prebold in Vransko

  V agencijah Prebold in Vransko od 1. 6. 2013 velja nov delovni čas. Več »
 • Obvestilo o sklepih skupščine

  Sprejeti sklepi 29. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d. so v pripetem dokumentu. Na skupščini delničarjev ni bilo napovedanih izpodbojnih tožb. Več »
 • Sklic 29. skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je na spletni strani AJPES in v časopisu Delo dne 26. aprila 2013 objavljen sklic 29. skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je v prilogi te objave... Več »
 • Banka Celje je predstavila poslovne rezultate za leto 2012 - Ostaja varna in stabilna banka

  Banka Celje je v letu 2012 ustvarila dobiček pred oblikovanjem oslabitev in rezervacij v višini 36,1 milijona evrov, ki je bil višji kot v letu 2011. Po ... Več »
 • Rezultati poslovanja Banke Celje d.d. v obdobju januar – marec 2013

  Banka Celje d.d. objavlja rezultate poslovanja v obdobju januar – marec 2013. Podatki so... Več »
 • Revidirano letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje d.d. za leto 2012

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2012. Več »
 • Novinarska konferenca Banke Celje

  Banka Celje je danes, sklicala novinarsko konferenco na kateri bodo predstavljeni rezultati poslovanja banke v preteklem letu in načrti za letošnje leto ter novosti iz ponudbe.... Več »
 • 14. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je dne 22. 4. 2013 sestal na svoji 14. redni seji in na njej potrdil Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2012 ter dal pozitivno mnenje k revizorjevemu poročilu... Več »
 • Novi obraz evra - Novi bankovec za 5 €

  V državah evroobmočja bo 2. maja 2013 prišel v obtok nov bankovec za 5 €, ki bo postopoma nadomestil obstoječi bankovec za 5 €. V Sloveniji bo prišel v obtok 3. maja 2013, ker je 2. maj 2013 praznik... Več »
 • Bonitetna agencija Fitch Ratings je spremenila bonitetno oceno Banke Celje d.d.

  Mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings je objavila spremembo bonitetne ocene Banke Celje d.d. Agencija je banki dodelila dolgoročno oceno kreditnega tveganja 'B-' in hkrati ohranila kratkoročno oceno kreditnega tveganja 'B'... Več »
 • Program ugodnosti za imetnike plačilne kartice Activa

  Varno in udobno plačevanje s plačilnimi karticami Activa je odslej tudi ugodno. Oglejte si seznam znižanih izdelkov v Programu ugodnosti in z Activo kupujte ceneje. Več »
 • Odstop člana nadzornega sveta

  Banka je dne, 25.3.2013 prejela odstopno izjavo člana nadzornega sveta Banke Celje d.d., dr. Uroša Čuferja. Dr. Uroš Čufer z dnem 20.3.2013 odstopa s funkcije člana nadzornega sveta Banke Celje d.d... Več »
 • Delovanje plačilnih sistemov med velikonočnimi prazniki

  Dne 29. marca 2013 (veliki petek) evropski plačilni sistem TARGET2 ne bo posloval, zato banke in hranilnice v državah evroobmočja ne bodo izvajale medbančnega plačilnega prometa... Več »
 • Banka Celje na Sejmu Dom

  Letošnji Sejem Dom, ki se tradicionalno predstavlja na Gospodarskem razstavišču poteka pod sloganom Ključne rešitve od 12.-17. marca 2013. Na enem mestu si obiskovalci lahko ogledate ponudbo stavbnega pohištva, izdelkov za notranjo opremo, urejanje doma in njegove okolice, opreme za ogrevanje in hlajenje, materialov in proizvodov za gradbeništvo in izdelke, ki tehnično varujejo, nadgradijo ali pa poživijo domove... Več »
 • 12. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 25. 2. 2013 sestal na svoji 12. redni seji, se seznanil s potekom redne letne revizije finančnega rezultata banke, ki trenutno poteka v Banki Celje, obravnaval poslovno politiko za leto 2013 ... Več »
 • Predpraznični delovni čas enot

  Obveščamo vas, da bodo enote Banke Celje v ponedeljek, 24. 12. 2012 in v ponedeljek, 31. 12. 2012 poslovale od jutranjega odpiralnega časa do 12. ure. Več »
 • 11. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 10. 12. 2012 sestal na svoji 11. redni seji in na njej obravnaval planske in strateške dokumente za obdobje naslednjih petih let ter sprejel več pomembnih politik upravljanja s tveganji za leto 2013... Več »
 • Po uporabi računalnik dosledno ugašajte

  V Sloveniji je v letu 2012 glede na prejšnja leta opazen porast poizkusov zlorab na področju spletnega bančništva. Analiza preiskav posameznih primerov je pokazala, da krivdo za uspešne zlorabe v veliki večini primerov nosimo uporabniki storitev spletnega bančništva. Zlorabo omogočimo z neodgovornim ravnanjem ter neupoštevanjem pravil in dobre prakse. Večina zlorab se zgodi na enak način... Več »
 • Uspešen odkup in izdaja obveznic Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je Banka Celje, d.d. uspešno zaključila prvo prodajo podrejenih obveznic Banke Celje d.d. – 16. emisija (oznaka BCE16) v skupni nominalni vrednosti 24.478.400,00 EUR... Več »
 • Sprememba deleža vrednostnih papirjev člana uprave v osnovnem kapitalu izdajatelja

  Član uprave Banke Celje, d.d., Davorin Leskovar, je dne 5.11.2012, na podlagi skupščinskega sklepa delničarjev Banke Celje d.d. o razveljavitvi prednostnih pravic prednostnim delnicam Banke Celje, d.d., oznake BCEP, pridobil 12 navadnih delnic Banke Celje d.d. ... Več »
 • Nagradno žrebanje otroških nezgodnih zavarovanj dne 15.11.2012

  Nagradno žrebanje otroških nezgodnih zavarovanj je potekalo 15. novembra v prostorih Banke Celje d.d. na Vodnikovi 2, 3000 Celje s pričetkom ob 9.15 uri. Rezultati so naslednji... Več »
 • JUTEKS d.d. - prevzemna ponudba

  Obveščamo vas, da lahko vse postopke v zvezi s prevzemno ponudbo za delnice družbe JUTEKS d.d. (JTKG) opravite tudi v enotah Banke Celje. Veljavnost prevzemne ponudbe je od vključno 9.11. 2012 do vključno 7.12.2012, do 12. ure. Več »
 • Sprememba ure prejema pokojnin in ostalih nakazil ZPIZ na transakcijske račune

  30. novembra 2012 bo Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (ZPIZ) bankam in hranilnicam, ki vodijo transakcijske račune upravičencev prvič posredoval pokojnine in ostala nakazila preko plačilnega sistema za domača kreditna plačila... Več »
 • Novo spletno mesto za mlade

  Banka Celje je za mlade oblikovala novo spletno mesto, ki je dostopno na naslovu www.huda-ponudba.si. Spletno mesto deluje mladostno in sveže, bančna ponudba pa je predstavljena v obliki rešitev mladostniških želja... Več »
 • Odkup in izdaja obveznic Banke Celje d.d.

  Uprava Banke Celje, d.d., je dne 29.8.2012 oz. dne 06.11.2012, z namenom upravljanja kapitalske ustreznosti banke in zagotovitve obsega poslovanja, sprejela sklep o novi izdaji podrejenih obveznic Banke Celje d.d. – 16. emisija (oznaka BCE16)... Več »
 • Obvestilo o spremembi skupnega števila delnic z glasovalno pravico

  Delničarji Banke Celje d.d. so na 28. skupščini, dne 10. 10. 2012, sprejeli sklep o razveljavitvi prednostnih pravic 101.725 prednostnim delnicam Banke Celje, d.d., oznake BCEP in na osnovi tega ustrezne spremembe statuta... Več »
 • Banka Celje na 13. Študentski areni

  Od 23. do 25. oktobra 2012 na Gospodarskem razstavišču poteka že 13. Študentska arena, ki mlade povezuje na predavanjih, ob kulturnem programu na Študentskem odru, skozi delavnice v Eko otoku in na sejmu z več kot 180 sodelujočimi podjetji in organizacijami... Več »
 • 10. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 17. 10. 2012 sestal na svoji 10. redni seji in na njej obravnaval predlog osnutka finančnega načrta za leto 2013 in poročilo o poslovanju banke ... Več »
 • Banka Celje ob Svetovnem dnevu hrane osvešča mlade o zdravem načinu prehranjevanja

  Banka Celje je ob Svetovnem dnevu hrane, v torek, 16. oktobra 2012, podprla brezplačen zdrav zajtrk, ki sta ga pripravila MCC Kavarna in Klub študentov občine Celje. Več »
 • Obvestilo o sklepih skupščine

  Uprava Banke Celje, d.d., objavlja sklepe 28. skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je bila v sredo, 10. oktobra 2012, ob 10. uri. Več »
 • Banka Celje na 12. Festivalu za tretje življenjsko obdobje

  Banka Celje je na 12. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal od 1. do 3. oktobra 2012, v Cankarjevem domu, v Ljubljani, v sklopu tematskega parka bančnih in zavarovalniških storitev, predstavila prenovljeno celovito ponudbo za starejše, ki je prilagojena njihovim željam in potrebam. Več »
 • Sprememba delovnega časa Agencije Vojnik

  Od 1. oktobra naprej velja v Agenciji Vojnik nov delovni čas. Agencija je odprta od ponedeljka do petka od 8.30 do 12.00 ure in od 13.00 do 16.00 ure. Več »
 • Šolsko nezgodno zavarovanje – nagradna igra

  Vsi, ki boste v času od 1. avgusta 2012 do vključno 30. septembra 2012 v Banki Celje sklenili šolsko nezgodno zavarovanje za šolsko leto 2012/2013, boste sodelovali v nagradni igri. Več »
 • Banka Celje na MOS gostila predavanje Mojmirja Mraka

  Zadnji dan letošnjega Mednarodnega obrtnega sejma v Celju je Banka Celje pripravila predavanje in pogovor o trenutnem ekonomskem položaju s priznanim ekonomistom dr. Mojmirjem Mrakom... Več »
 • Zbiramo stare hranilnike

  Da bi obudili spomine minulih dni v Banki Celje od 19. septembra do 19. oktobra 2012 zbiramo stare hranilnike. Več »
 • Banka Celje na 45. MOS

  Banka Celje tudi letošnje leto sodeluje na Mednarodni sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki je že 45. po vrsti. Več »
 • Posodobitev elektronskega bančništva za pravne osebe BC Net

  V letošnjem letu načrtujemo posodobitev elektronskega bančništva za pravne osebe, ki bo dopolnjeno z dodatnimi vsebinami, možnostjo oblikovanja vpogledov, s prijaznejšo grafično podobo in z možnostjo uvedbe dodatnih varnostnih elementov pri preverjanju identitete uporabnika. Več »
 • Nerevidirano Polletno poročilo 2012 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje

  Uprava Banke Celje d.d., na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov, objavlja nerevidirano Polletno poročilo 2012 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje. Več »
 • 8. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je dne 27. 8. 2012 sestal na svoji 8. redni seji in na njej obravnaval nerevidirano Polletno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2012... Več »
 • Bonitetna agencija Fitch Ratings je spremenila bonitetno oceno Banke Celje d.d.

  Mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings je objavila spremembo bonitetne ocene Banke Celje d.d. Agencija je banki dodelila dolgoročno oceno kreditnega tveganja 'B+' in hkrati ohranila kratkoročno oceno kreditnega tveganja 'B'. Več »
 • Posest na Prešernovi

  Družba Posest se je julija preselila na novo lokacijo, v prostore enote Prešernova. V novih prostorih je tudi Nepremičninska točka... Več »
 • Obvestilo o spremembi skupnega števila delnic z glasovalno pravico

  Zaradi zamenjave 5 navadnih tiskanih delnic Banke Celje d.d. v nematerializirane delnice je KDD d.d. dne 15. 6. 2012 vpisal v centralni register dodatno količino 5 navadnih delnic BCER... Več »
 • Obnova starega mestnega jedra – dostop do Celjske mestne hranilnice

  Banka Celje obvešča komitente, da bo v ponedeljek, 2. julija poslovalnica Celjska mestna hranilnica, na Krekovem trgu v Celju zaprta zaradi obnovitvenih del starega mestnega jedra. V torek bo poslovala po ustaljenem urniku. Več »
 • Dobra ponudba za zrele dni

  V Banki Celje smo se posvetili pričakovanjem upokojencev ter za njih pripravili posebno ponudbo, prilagojeno njihovim željam in potrebam... Več »
 • Obvestilo o sklepih skupščine

  Uprava družbe Banka Celje, d.d., Vodnikova 2, Celje objavlja sklepe 27. redne skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je bila v četrtek, 31. maja 2012, ob 10. uri... Več »
 • Banka Celje na sejmu Energetika

  Med 15. in 18. majem na Celjskem sejmu poteka Sejem Energetika, na katerem se predstavljajo vsi, ki energetsko učinkovitost in okoljsko odgovornost vpletajo v vse pore svoje poslovne strategije. Več »
 • Nasprotni predlog k predlogu sklepa 27. redne Skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Nasprotni predlog je na vpogled delničarjem na sedežu banke pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na spletni strani banke www.banka-celje.si in na borznem sistemu elektronskega obveščanja www.seonet.ljse.si. Več »
 • Revidirano letno poročilo Banke Celje d.d. in skupine Banke Celje d.d. za leto 2011

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2011... Več »
 • Sklic 27. redne skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je v Uradnem listu Republike Slovenije in v časopisu Delo objavljen sklic 27. redne skupščine delničarjev Banke Celje d.d., ki je v prilogi te objave. Več »
 • 6. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je dne 18. 4. 2012 sestal na svoji 6. redni seji in na njej potrdil Letno poročilo Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje za leto 2011 ... Več »
 • Študentski paket za dober zalet

  V Banki Celje smo pripravili posebno ponudbo za študente in za tiste, ki ste študij pravkar zaključili... Več »
 • Obvestilo o poslovanju banke med velikonočnimi prazniki

  Ker v petek, 6. aprila 2012 in v ponedeljek, 9. aprila 2012 (praznik) evropski medbančni plačilni sistem ne bo posloval, slovenske banke in hranilnice v teh dneh ne bomo izvajale medbančnih plačil... Več »
 • 5. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 15. 2. 2012, sestal na svoji 5. redni seji, se seznanil s potekom revizije finančnega rezultata banke... Več »
 • Na dopust brez odvečnih skrbi

  Izkoristite čas zimskih dopustov in odpotujte v kraje, ki jih želite obiskati. Za vas imamo preprosto in privlačno rešitev... Več »
 • 22. januar - svetovni dan snega tudi na Rogli

  Dogodek Svetovni dan snega ima mednarodne razsežnosti, saj gre za večletno kampanjo Mednarodne smučarske zveze, ki promovira aktivnosti na snegu za mlade. Več »
 • Sprememba delovnih časov

  Da bi vam čim bolj približali svoje storitve, smo spremenili delovni čas v več enotah... Več »
 • 4. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je dne 14. 12. 2011, sestal na svoji 4. redni seji in se seznanil s tekočimi rezultati poslovanja v obdobju januar – november 2011. Več »
 • Nagrajenci Študentskega računa Banke Celje

  V Celjski mestni hranilnici je 24. novembra 2011 potekala podelitev nagrad nagrajencem, ki so sodelovali v žrebanju za iPad2 in kolo Pony... Več »
 • Mesec varčevanja v Banki Celje

  Banka Celje že vrsto let v oktobru, mesecu varčevanja, pripravlja posebne ponudbe depozitov in aktivnosti, povezane z varčevanjem. Letos so v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine Celje pripravili dogodke za šolarje... Več »
 • Savinjsko-zasavska gazela je KLS iz Ljubnega

  Banka Celje ponosno, že več kot desetletje, podpira izbor najboljših hitro rastočih slovenskih podjetij – Gazel. Menimo, da je izbor motivacija za majhna in srednje velika podjetja, ker odpira vrata za nove priložnosti... Več »
 • Bonitetna agencija Fitch Ratings je spremenila bonitetno oceno Banke Celje d.d.

  Zaradi trenutnih zaostrenih gospodarskih razmer, znižanja bonitetne ocene države in bančnega sistema, je mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings spremenila tudi bonitetno oceno Banke Celje d.d. Več »
 • Velimir Bole: »Okrevanje slovenskega gospodarstva se slabša, edina svetla točka je izvoz«

  »Okrevanje slovenskega gospodarstva po finančni krizi slabi,« je na predavanju o slovenskem gospodarstvu na prehodu v leto 2012, ki ga je na MOS pripravila Banka Celje, povedal Velimir Bole iz EIPF. Več »
 • Banka Celje na 44. MOS

  Banka Celje tudi letošnje leto sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS), ki je že 44. po vrsti. Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru v prvem nadstropju dvorane L. Več »
 • Nerevidirano Polletno poročilo 2011 Banke Celje d.d. in Skupine Banke Celje

  Uprava Banke Celje d.d., na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov, objavlja nerevidirano Polletno poročilo 2011 ... Več »
 • 2. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je, dne 22. 8. 2011, sestal na svoji 2. redni seji in se seznanil s Polletnim poročilom Banke Celje d.d. ... Več »
 • Moja Activa z nakupi dobiva

  Letos smo za vas pripravili nagradno igro, ki bo trajala od 15. 7. 2011 do 31. 12. 2011, kjer vas bomo nagrajevali mesečno. Vsak mesec bomo izžrebali 3 osebe... Več »
 • Zaščita pred soncem je pomembna

  Banka Celje letos nadaljuje z akcijo "Zaščita pred soncem je pomembna" v sklopu katere je lansko leto celjskim vrtcem podarila zaščitne kape... Več »
 • Šolske hranilnice Banke Celje vzgajajo in nagrajujejo

  Zaključil se je letošnji projekt šolskih hranilnic Banke Celje, v katerem je sodelovalo več kot 80 osnovnih šol. Banka Celje, ki še vedno ohranja tradicijo šolskih hranilnic... Več »
 • Objava prospekta za organizirano trgovanje z obveznicami BCE15

  Banka Celje obvešča javnost, da je dne 10. 06. 2011 prejela odločbo Agencije za trg vrednostnih papirjev o potrditvi prospekta za uvrstitev obveznic BCE15 ... Več »
 • Varna uporaba plačilne kartice

  V zadnjem času je bilo na bankomatih različnih bank po Sloveniji zaznati povečano aktivnost kriminala s ˝skimming˝ napravami na bankomatih. Več »
 • Banka Celje najela sindicirano posojilo v višini 65 milijonov evrov

  Banka Celje je s konzorcijem osmih bank 8. junija 2011 podpisala pogodbo o najemu dolgoročnega posojila v višini 65 milijonov EUR. Več »
 • 1. konstitutivna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je, dne 8. 6. 2011, sestal na svoji 1. konstitutivni seji in na njej za predsednika nadzornega sveta izvolil, mag. Jureta Peljhana ter ... Več »
 • Spremenjen delovni čas celjskih enot

  Za lažje opravljanje bančnih storitev smo spremenili delovni čas celjskih enot, ki bodo od 16. maja 2011 naprej odprte brez opoldanske prekinitve ... Več »
 • Selitev Poslovalnice Prešernova

  16. maja se seli poslovanje iz Poslovalnice Prešernova v Celjsko mestno hranilnico. Bankomat pred enoto bo ostal na istem mestu. Več »
 • Sklic 26. redne skupščine delničarjev Banke Celje d.d.

  Uprava banke obvešča javnost, da je dne 22. 4. 2011 v Uradnem listu Republike Slovenije in v časopisu Delo objavljen sklic 26. redne skupščine delničarjev Banke Celje d.d. Več »
 • Revidirano letno poročilo Banke Celje d.d. in skupine Banke Celje d.d. za leto 2010

  Uprava Banke Celje d.d. objavlja revidirano Letno poročilo Banke Celje d.d. in revidirano Letno poročilo skupine Banke Celje d.d. za leto 2010. Več »
 • Banka Celje na sejmu Kapital

  Banka Celje se skupaj s podjetjem Posest predstavlja na slovenskem finančnem sejmu Kapital 2011, ... Več »
 • 26. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje se je, dne 15. 4. 2011, sestal na svoji 26. redni seji in na njej potrdil Letno poročilo Banke Celje d.d. za leto 2010 ... Več »
 • Obvestilo o poslovanju banke med prazniki

  V večini držav Evropske unije je v petek, 22. aprila 2011 praznik in dela prost dan. Slovenske banke od uvedbe evra poravnavamo plačila prek mednarodnih sistemov, zato bomo ... Več »
 • Freestyle Week na Rogli

  V soboto, 26. marca je na Rogli, v sklopu Freestyle Weeka, potekalo Državno univerzitetno prvenstvo v smučanju in deskanju na snegu. Sodelovali so deskarji in smučarji iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske... Več »
 • Star papir za novo upanje

  Banka Celje se pridružuje dobrodelni okoljski akciji zbiranja starega papirja. Po uspešni skupni akciji Očistimo Slovenijo v enem dnevu! nas je društvo Ekologi brez meja letošnjo pomlad povabilo ... Več »
 • Uspešna prodaja navadnih obveznic

  Uprava banke obvešča javnost, da je Banka Celje, d.d. uspešno zaključila prvo nejavno prodajo navadnih petletnih obveznic BCE15 v skupni nominalni vrednosti 34.150.000,00 EUR in 5,00% fiksno obrestno mero. Več »
 • Banka Celje na sejmu Dom

  Banka Celje je letos sodelovala na 50. mednarodnem sejmu Dom, ki je potekal od 8. do 13. marca 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Več »
 • Agencija Rogatec na novi lokaciji

  Agencija Banke Celje v Rogatcu bo v ponedeljek, 7. marca 2011, pričela poslovati na novi lokaciji, v prostorih novega Trgovskega centra Jager Rogatec. Na novo lokacijo se bo prestavil tudi bankomat. Več »
 • 25. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d. se je, dne 1. 3. 2011, sestal na svoji 25. redni seji in obravnaval informacijo o postopkih prodaje delnic Banke Celje... Več »
 • Objava notranje informacije

  Nova Ljubljanska banka, d.d. Ljubljana nas je obvestila, da bo danes, dne 18. 2. 2011, objavila poziv za javno zbiranje pisnih nezavezujočih ponudb za nakup delnic Banke Celje. Več »
 • 24. redna seja Nadzornega sveta Banke Celje d.d.

  Nadzorni svet Banke Celje d.d., se je dne 27. 1. 2010, sestal na svoji 24. redni seji, kjer je kot nosilno točko dnevnega reda obravnaval nerevidirane rezultate poslovanja banke za leto 2010. Več »
 • Ponovoletni sprejem za novinarje

  Uprava banke je v sredo, 12. januarja na ponovoletnem sprejemu za novinarje, ki je potekal v Celjski mestni hranilnici, predstavila nekatere vidnejše dogodke preteklega leta. Ob robu srečanja je predsednik uprave odgovarjal tudi na novinarska vprašanja. Več »
 • Festival izobraževanja in zaposlovanja

  Celjski sejem je že drugo leto zapored organiziral enodnevni izobraževalno-predstavitveni dogodek, ki je potekal v četrtek, 13. januarja 2011. Tudi letos se je na njem predstavila Banka Celje. Več »
 • Objava prospekta za organizirano trgovanje z obveznicami BCE14

  BANKA CELJE d.d. obvešča javnost, da je dne 8. 12. 2010 prejela odločbo Agencije za trg vrednostnih papirjev o potrditvi prospekta za uvrstitev obveznic BCE14 Banke Celje, d.d., v trgovanje na organiziranem trgu. Več »